Panta Rhei is een brede scholengemeenschap voor vmbo/mavo en lwoo in Amstelveen. De leerlingen volgen opleidingen in de sectoren Techniek, Zorg en Welzijn en Economie. Daarnaast is het mogelijk een mavo diploma te halen. De 700 leerlingen zijn ondergebracht in twee gebouwen. De bovenbouw is recent gehuisvest in een gebouw met “leerpleinen”, waar contextrijk leren plaatsvindt.

Unieke adviezen heeft Panta Rhei ondersteund in het ontwikkelen van een visie op facilitaire dienstverlening, het ontwikkelen van een conciërge handboek en een rooster voor alle medewerkers. In samenwerking met een trainingsbureau zijn er competentieprofielen opgesteld en zijn de· facilitair medewerkers getraind in klantgericht handelen en teambuilding. Na de training is er door Unieke adviezen on the job begeleid in de uitvoering van de taken, met veel inlevingsvermogen voor de professionals.

“ Het Unieke van de aanpak van de adviseurs van Unieke adviezen is de combinatie van vakkennis op facilitair terrein en het inrichten van processen als de hands-on mentaliteit bij de implementatie van de ontwikkelde instrumenten.Waarbij steeds zorgvuldig is teruggekoppeld naar alle lagen in de organisatie met heldere presentaties van de doelen, middelen en resultaten. Ik vond het heel plezierig om met de adviseurs van Unieke Adviezen samen te werken.”

Christa Zonneveld, adj. directeur onderwijs.